BEKIJK GRATIS TRAINING

Happy 2022! 3 redenen waarom ik met een coach werk

 

Yes! Happy 2022.

Ik wens je voor je business een hoop voorspoed toe! Dit jaar zal ook een jaar zijn waar we nog te maken krijgen met de pandemie.

Corona is een curse, maar voor sommige ondernemingen is het ook een blessing geweest! Waarom? Omdat ze zichzelf door de crisis opnieuw moesten uitvinden. Soms heeft dit geleid tot betere keuzes, en soms heeft dit geleid tot eindelijk gaan voor wat men echt wilt...

Voor mij als coach, fotograaf en videograaf, heeft het ook mooie dingen gedaan!
Ondanks dat ons inkomen van bruiloften compleet weg viel, hebben we toch 2020 en 2021 ieder jaar beter kunnen afsluiten.

Een van de dingen die mij daarbij heeft geholpen is het werken met een coach.

In deze video ga ik je vertellen waarom het hebben van een coach je kan helpen in je business?

Reden 1: Omdat je gewoon als ondernemer je soms kunt blind staren op de mogelijkheden. Soms zijn het zoveel mogelijkheden dat je keuzes moet leren maken, maar soms zit je er zo IN, dat je even geen andere verdienmodellen en mogelijkheden ziet. Een coach kan je hierin begeleiden, leren je eigen goud te zien en door te pakken met die ideeën die de wereld in moeten geholpen worden.

Reden 2: Slimmer ondernemen. Als ik kijk naar wat ik geleerd heb van de afgelopen jaren van coaching, is het ook hoe je dingen slimmer aanpakt zodat het je minder tijd kost. B.v. hoe ik meer klanten in minder tijd kan behandelen. Hoe systemen voor me kunnen werken, hoe mijn agenda beter georganiseerd kon worden zodat ik minder hoefde te switchen.

Reden 3: Door te pakken als het even niet meezit. Wat ik veel bij mijn klanten zie is dat ze soms tegen iets aanlopen en dan gaan verzanden in teveel details of zijsporen. Als je dit te lang laat doorlopen gaat dit een eigen leven leiden. Dat ik ze weer even op het spoor kan zetten naar de volgende stap. Dit is het spiegelen van het gedrag. Als ik kijk naar mijn eigen coaching die ik ontvangen heb, is het juist door er altijd te zijn dat je verder komt en niet opgeeft. Dat je extra pusht. Door mijn coach voel ik me zekerder van mijn aanpak, op momenten dat ik aan mezelf kan gaan twijfelen.

Dus coaching is iets wat een heel belangrijk onderdeel kan zijn je volgende stap, omdat het je verder brengt, sneller verder brengt en niet laat verzanden in sporen die je niet wilt bewandelen.

Vind je mijn stijl van communiceren nu heel fijn en je wilt een online programma maken... stuur me dan een e-mail ([email protected]) PB, DM’tje en dan boeken we even een call waar we kijken naar jouw plannen, strategie en of we eventueel kunnen gaan samenwerken. Geheel vrijblijvend. Ik push nooit, verwijs je wel veel naar mijn collega's als ik het niet vind passen. Dus een win voor ons allemaal.

Ik wens je in ieder geval voor 2022 een mooi jaar toe, mag het zo oncomfortabel mogelijk zijn dat je gave, gedurfde stappen mag gaan zetten, wat je uiteindelijk bij de plek brengt waar je wilt zijn en waar jij je doelen behaalt!

Vind je mijn manier van communiceren fijn? Boek dan een gratis afspraak om kennis te maken:
Ga naar www.thebusinessadventure.com/connect

 

In 90 dagen van Idee naar Lancering van je online programma

Ik laat je zien hoe je kunt starten met je online programma, zonder een groot publiek of mailinglijst en je eerste 1k per maand kunt verdienen, in 45 minuten per dag. 

BEKIJK GRATIS TRAINING
Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.