Waar haal jij je waarden & inspiratie vandaan? (Waarschuwing, eerlijke post-alert)

Als je met persoonlijke ontwikkeling bezig bent dan zie je om je heen coaches die allemaal hun inspiratie ergens vandaan halen.
Tegenwoordig is het trend om met Human Design bezig te zijn, of Ayahuasca te proberen, hypnose te beoefenen, tarot kaarten te raadplegen of je doelen je manifesteren.
 
Vandaag is het zondag, en na 6 maanden ga ik voor het eerst weer naar mijn kerk in Barneveld (fysiek dan) @doorbrekers. Ik geloof al zo'n 20 jaar in Jezus, en het geloof is voor mij hetgeen waar ik mijn normen en waarden vandaan haal en mijn inspiratie & creativiteit voor mijn business.
 
Ik geloof in een God die ultiem creatief is en tot mij wil spreken. Hij geeft mij veel richting in mijn business, laat mij groot dromen en geeft visie voor mijn leven & business. Mijn Purpose.
 
Ik heb zijn leiding ook wel vaker genegeerd, omdat een idee té goed was, maar waar ik toch uiteindelijk heb moeten concluderen dat het niet is waarvoor ik gemaakt ben. Op langer termijn verlies je dan toch je energie en je passie.
Als ik kijk met wie ik ga samenwerken in business, kijk ik altijd even waar hun visie op gebaseerd is, wat zijn hun waarden? Zijn ze gelovig net zo als ik, of halen ze hun inspiratie ergens anders vandaan? En zo ja, waar dan?
 
Vooral in de persoonlijke ontwikkeling heb ik nog niet veel mensen ontmoet die 'niet-gekleurd' zijn door hun bron van inspiratie. Natuurlijk werk ik ook met coaches die niet gelovig zijn, en hoeven mijn klanten ook echt niet in mijn visie te delen. Maar ik merk als je normen en waarden niet helemaal op een lijn staan, duik je altijd met een 'voorzichtigheid' in een nieuwe relatie of samenwerking. Je gaat eerst een fase door van aftasting.
 
Mijn mening is dat je toch het beste connect met mensen die een groot deel van dezelfde normen en waarden delen. Zijn er veel overeenkomsten, dan heb je vaak gelijk een goede klik.
 
Voor mij is er vaak een 'instant-klik' met andere vrouwen, moeders, die hun eigen business bouwen, Jezus volgen en positief-enthousiast in het leven staan.
Ps.. Je wordt gelijk een 'vriendin' als je daarnaast ook van Apple, Starbucks, Kolonisten en veel van reizen houdt. 💃
 
Dit betekent vervolgens niet dat deze mensen allemaal dezelfde mening hebben. Dit staat er los van. Mensen met een andere mening vind ik heerlijk. Hier groei ik ook weer van en vind ik bijster interessant.
-----------
Dit is een onderwerp die mij altijd wel bezig houdt. Dus ik ben heel benieuwd hoe jij als onderneemster hier in staat.
Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.