BEKIJK GRATIS TRAINING

Je mindset is niet het probleem

 

Waarom je mindset niét het probleem is dat je niet een online programma hebt…

Veel mensen zweren erbij... een succesvolle business is 100% mindset...

Ik ga je vertellen waarom ik het hier NIET mee eens ben.

Ik ben Merel, online business coach en ik help jou om jouw kennis en hart voor mensen, om te zetten naar een succesvol online programma, waarbij ik mensen help in het bedenken, creëren, bouwen, filmen en lanceren van hun online programma. Daarbij help ik je ook met de techniek, want ik wil niet dat je daar op blijft hangen en op een stap voor stap manier...

Oke! Waarom ik denk dat het voorname niet mindset is maar iets anders... leg ik hierbij uit.
Ik organiseer veel challenges en zie veel mensen die gouden ideeën hebben om door te voeren.. toch als ik later een follow up doe bij deze mensen.. is 95% van de plannen in de prullenbak beland. Is het mindset? Ik denk van niet.

Wat is dan wel het probleem?
Allereerst.. ze hebben niet een heel duidelijk doel voor zichzelf. Toen ik mijn online programma ging maken wist ik precies WIE ik wilde helpen en wat ik wilde maken. Er was geen plan B. Ik had zelfs een goede baan aangeboden gekregen wat veel financiële stabiliteit zou geven (en waardoor we wat makkelijker een goede hypotheek konden krijgen). Toch voelde ik in mijn buik een stevige check, want het paste niet bij mijn plaatje van de toekomst. Ik wist dat ik mijn doel op zij zou moeten zetten en daar was ik niet toe bereid.

Allereerst is het dus belangrijk dat je een duidelijk doel hebt. Zodat als er iets mis gaat of je gaat twijfelen, dat je jezelf aan dit doel kan helpen herinneren. Schrijf het op, hang het ergens op, want je moet jezelf hieraan steeds helpen herinneren.

Het 2e probleem is... ze hebben geen goede stap voor stap. Ze weten niet hoe ze bij dit doel gaan kopen, systematisch. Je kunt al de mindset coaches in de wereld inschakelen om jouw mindset te verbeteren, maar als je niet weet hoe je daar moet komen.. Je kunt wel in je mind boven op een berg gaan staan, maar dan komt er nog niks uit je handen! Je hebt een stappen plan nodig, je moet weten hoe je van A-B komt. Een coach (geen mindset coach) kan je daar bij helpen om dat je dan de stappen doet die de coach heeft uitgestippeld. Er is overigens niet 1 weg naar Rome, er zijn er meerdere... als je maar een weg volgt die werkt.

Je purpose moet diep genoeg zijn. Dit klinkt al een beetje mindset achtig, maar het is ook gewoon echt praktisch. Waarom moet JOUW online programma er zijn... wat maakt dit de wereld (voor jouw ideale klant) een stukje mooier? Als je dit weet.. geef je niet snel op. Doe dan oordoppen in voor de lief bedoelde adviezen van anderen, jouw familie die liever wil dat je voor safe gaat... of jouw hersenen die jouw het liefst bij het oude laten ... Daar moet je niet naar luisteren.. Lekker eigenwijs je eigen plan trekken.

Hoe kom je dus uit een moment van twijfel of het nog niet zien uit het succes dat je wilt? Er is maar 1 woord en dat is niet mindset maar....
ACTIE nemen! Klinkt misschien cliché, maar als je twijfelt dan neem je geen actie.
Weet je hoe de twijfel weggaat... door actie te nemen.. Maar wel de actie die je verder bij het resultaat brengt. Niet de actie om anderen dingen uit te gaan zoeken die niks met de voortgang van jouw online programma te maken hebben.

Twijfel gaat weg door het nemen van actie! In de actie kun je gaan sturen, niet als je niks doet!
Zorgt voor een goede A-B stappenplan dat je gaat volgen en neem elke dag elke week een actie die je dichter bij het resultaat brengt.

>>Dus aan jou de vraag... welke actie ga je deze week nemen?

 

In 90 dagen van Idee naar Lancering van je online programma

Ik laat je zien hoe je kunt starten met je online programma, zonder een groot publiek of mailinglijst en je eerste 1k per maand kunt verdienen, in 45 minuten per dag. 

BEKIJK GRATIS TRAINING
Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.