BEKIJK GRATIS TRAINING

Focus je je nu op je passie of op je purpose bij je online programma?

 

 

Vaak zie ik veel ondernemers die 101 dingen leuk vinden en willen gaan doen. Ze zijn heel gepassioneerd over iets, hebben kennis en willen een online programma gaan bedenken.

Toch is dit niet de juiste manier om je online programma te bepalen.
Je moet je namelijk focussen op jouw persoonlijk purpose.

"Je online programma moet vanuit je purpose komen, niet vanuit je passie."

Maar wat is dan het verschil tussen je purpose of passie?

Je passie kan iets tijdelijks zijn omdat dat op dat moment heel urgent is voor je of het is iets waar je heel nieuwsgierig naar bent. Dit kan na één of twee jaar al verdwenen zijn. 

Je purpose die blijft.  Je purpose is wel je passie maar je passie is niet altijd je purpose. 

Mijn zoon had jaren geleden mega veel eczeem. Ik was op dat moment heel gepassioneerd om iets uit te vinden wat hem zou helpen. Na een half jaar alles uit geprobeerd te hebben had ik eindelijk iets wat hielp voor hem. Ik was op een plek dat ik anderen zou kunnen helpen hiermee. Maar toen zijn exceem verdween, verdween ook mijn passie. Dit was niet iets waar ik op lange termijn iets mee wilde.

In je purpose komen een aantal dingen samen: je waarden en normen, je gaven en talenten en de ervaringen die je tot nu toe hebt opgebouwd. 

Ga dus op zoek naar je purpose voor het maken van je online programma. Want dit is het constante wat in je leven blijft, zo blijf je enthousiast over je online programma en geef je niet direct op als het een beetje tegen zit. 

In Purpose Driven Online Business Academy starten we dus altijd met het vinden en benoemen van je purpose. Je online programma komt hieruit voort. Dan weet je dat je jouw enthousiasme over dit onderwerp over 3 jaar nog niet verloren hebt.

Kijk dus naar jouw online programma idee… is dit je purpose of je passie? Kies voor een onderwerp wat jouw purpose is.

In 90 dagen van Idee naar Lancering van je online programma

Ik laat je zien hoe je kunt starten met je online programma, zonder een groot publiek of mailinglijst en je eerste 1k per maand kunt verdienen, in 45 minuten per dag. 

BEKIJK GRATIS TRAINING
Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.