Verandering is jouw SUPERPOWER

Hoe voel jij je als je jouw mening verandert?
Als je wat anders gaat doen, dan wat je de afgelopen tijd hebt gedaan?

Misschien ken je het gevoel wel van falen.
Andere mensen zeggen misschien 'jij weet ook niet wat je wilt'!

Het wordt gezien als een zwakheid als je van richting verandert.

Maar hoe saai zou het zijn als je altijd bij die ene keuze bleef? Als je niet verder zou groeien, ontwikkelen en leren?

Ik denk dat verandering heel krachtig is.

Je verandert elk jaar, elke maand en je leert elke dag.
De visie die je nu ervaart groeit hoogstwaarschijnlijk in een aantal jaar. Je ontwikkelt en als je hier in durft mee te bewegen dan heb je lef.

Note: We hebben het hier niet over shiny object syndrome. Dit is dat alles wat voorbij komt interessant is om nu te willen doen. Het gaat over de verandering van jou als persoon, de groei waardoor je jouw focus ergens anders legt.

Soms laten we ons tegenhouden.. wat zouden andere mensen hiervan zouden vinden? "Maar je was toch eerst...". Dit heeft meer te maken met de beperkte flexibiliteit van anderen. Mensen stoppen je het liefste in een hokje. Dat is veilig en eenvoudig. Dan weten ze waar ze aan toe zijn.

Mijn mening is dat als je als persoon veel leert, jezelf ontwikkelt, eerlijk naar jezelf durft te kijken en ruimte geeft voor God's stem en leiding in jouw leven, dan groei je hard! Dan blijf je niet staan waar je 2 jaar geleden stond.

De vraag is.. durf jij die verandering aan te gaan?

Als jij uitstapt in iets nieuws, dan heb je lef, dan heb je durf en doorzettingsvermogen. Doorzettingsvermogen om dat je niet opgeeft. Lef omdat je jouw nieuwe visie tot leven durft te brengen. Dit is super krachtig!

Change is your superpower.

Als je een keer (vrijblijvend) wilt praten met een christelijke business coach over de verandering van jouw bedrijf in een bedrijf wat beter bij de versie past die jij NU bent.. stuur me dan een mailtje op [email protected]

Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.