BEKIJK GRATIS TRAINING

Geen tijd om een online programma te maken?

 

Geen tijd om een online programma te maken?
Dit zijn de acht manieren om meer tijd vrij te maken in je agenda.

De struggle die wel allemaal kennen TIJD!
Je hebt misschien veel één op één klanten en je wilt graag naar een online programma, zodat je agenda wat leger en beheersbaarder wordt.

Maar waar haal je de tijd vandaan om aan je online programma te werken? Als je nu al tijd te kort hebt...

Herkenbaar probleem. En dat is dan ook één van de reden dat mensen het toch op de lange baan schuiven.
Zonde want JUIST als je het zo druk hebt, is het de JUISTE tijd om te investeren in een schaalbaar verdienmodel. Want dit gaat er voor lange termijn voor zorgen dat je het minder druk krijgt.

Om een online programma te gaan maken, heb je zo'n halve dag in de week nodig. Op het moment dat je jouw content aan het creëren bent en als je je systemen gaat bouwen, is het fijn als je op z'n minst één dag hebt in de week. Natuurlijk geldt: hoe meer tijd je hebt, hoe sneller je kunt gaan. Maar vanaf één dag in de week kun je het al realiseren.

Hier mijn acht tips:

1. In plaats van kijken naar wat is urgent op de dag, maak ruimte voor wat belangrijk is. Urgent is korte termijn, wat belangrijk is vaak gefocust op lange termijn. Houd je lange termijn doelen voor ogen!
2. Plan één dag of een ochtend in de week in je agenda om aan je bedrijf te werken. Bij mij is dit bijvoorbeeld op een maandag. Op maandag boek ik dan geen afspraken, ik doe administratie, werk aan content, video's etc. Lukt een hele dag niet? Plan dan een halve dag in dat je geen afspraken hebt zodat niemand je kan storen.
3. Kijk wat je minimale inkomen zou moeten zijn om te kunnen leven en vind het oké dat voor de komende maanden je iets minder verdient, zodat je een systeem kunt maken waardoor je straks veel meer gaat verdienen. Dus even minder klanten aannemen, huidige klanten misschien afronden en kijken of je tijdelijk met minder klanten kunt gaan werken.
4. Zorg dat je je social media op je telefoon even in de ijskast zet, even op stil of uit je kamer verwijderen. Het consumeren van content neemt vaak zoveel tijd in beslag dat als je dit optelt, je aardig wat aan je online programma hebt kunnen werken. Geloof je me niet? Kijk maar even naar je tijdbestedingsfeature in je telefoon.
5. Mocht jij bijvoorbeeld meer thuis zijn dan je partner, kun je voor een periode met je partner afspreken dat jij meer vrijgespeeld wordt thuis en de rollen tijdelijk anders verdeeld worden.
6. Werk met een coach, want dan ga je veel sneller! Je weet precies wat je volgende stap is, en dan verzuim je niet in de research.
7. Kies voor een alles-in-één systeem voor het maken van je online programma. De weg van Wordpress, learndash en uitbesteden is ook een goede optie maar duurt vaak vele malen langer dan het systeem dat ik gebruik, ik werk het meest met Kajabi. Dit zie ik ook bij veel van mijn klanten terug, ook onnodige tijd die je weer extra kunt besteden aan je online programma.
8. Wordt van twijfelaar een doe-er. Ik werk het liefst met klanten die van actie houden en niet de hele tijd hoeven te voelen en ervaren. De doe-ers gaan vaak veel sneller dan de voelers. En ook al is er een plek voor voelen, op een gegeven moment moet je je stoute schoenen aan gaan doen en in actie komen! Die klanten zijn bij mij aan het juiste adres want die gaan in een stroomversnelling. Dus blijf niet te lang zitten in je gevoel, maar neem actie!

Dit waren mijn acht tips. Misschien kun jij er een aantal hiervan toe passen... anderen weer niet. Dat is prima! Je moet een situatie creëren die voor jou werkt.

Heb je het druk en is je verlangen om van 1:1 naar een online groepsprogramma te gaan, zodat je jouw omzet kan verdubbelen of zelfs verdrievoudigen zonder dat je straks het gevoel hebt altijd te vol of te druk te zijn?
Boek dan je call met mij, om te kijken hoe ik je kan helpen, wat voor aanbod we kunnen creëren en hoe dit gaat passen in jouw agenda!

Boek je Online Game Plan hier! www.thebusinessadventure.com/connect

 

In 90 dagen van Idee naar Lancering van je online programma

Ik laat je zien hoe je kunt starten met je online programma, zonder een groot publiek of mailinglijst en je eerste 1k per maand kunt verdienen, in 45 minuten per dag. 

BEKIJK GRATIS TRAINING
Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.