BEKIJK GRATIS TRAINING

Hoe maak ik mijn online programma modules? Huur ik daar wel of geen videograaf voor in?

 

Hoe maak ik mijn online programma modules? Huur ik daar wel of geen videograaf voor in?

Het maken van online programma modules kan op verschillende manieren:
1. De makkelijkste manier en als je veel kennis hebt om te delen dan kun je dat bijvoorbeeld met een Canva presentatie doen met een voice over.
2. Je kunt je iPhone gebruiken met een microfoon b.v. Hou er wel rekening mee dat je het liggend filmt. Je kan hiermee de modules opnemen of bijvoorbeeld alleen de welkomst modules.
3. Of je kunt een digitale SLR camera, een spiegelreflectie camera, nemen en daar je modules mee opnemen.

Voor mensen die nog geen digitale SLR camera hebben, is voor de 1e editie vaak een IPhone helemaal prima! Ik film zelfs delen van een bruiloft met de nieuwste iPhone als ik soms een shot wil wat moeilijker te pakken is. Wat ik wil zeggen... als je een goede, wat nieuwere iPhone hebt, kun je daar prachtig materiaal mee schieten.
Wil je een SLR kopen, zou ik gaan voor de SLR Canon M50. Deze is vrij goedkoop en heeft echt een mooi resultaat.
Maar is dit nodig nee?

4. Je kunt er ook voor kiezen om je online programma extern te laten filmen. Doen wij ook voor mensen, b.v. in onze studio of bij jou thuis. Dit kan. Het kost je vaak rond de 3500-6000 euro. En dan is het super professioneel en heb je er zelf geen omkijken naar. Maar de vraag aan jou is hebben mensen jouw professionaliteit op die manier echt nodig (dat het resultaat van 80 naar 100 gaat)? Als je dit echt heel belangrijk vindt, doordat je misschien een wat meer VIP doelgroep aanspreekt, dan kun je deze route gaan. Maar vaak voor een eerste versie is dit niet nodig. Je kunt het echt goed zelf doen. In mijn programma's vertel ik ook hoe je dit heel makkelijk zelf kunt doen met licht, geluid en autocue.
Veel mensen maken het moeilijker dan het is, en dat hoeft helemaal niet.

Dus kijk naar wat bij je past en zorg wel dat je eerst je programma hebt verkocht, voordat je gaat filmen, anders werk je in de verkeerde volgorde!

Wil je graag dat wij jouw online programma modules voor je filmen en editen, vraag dan hier een offerte via www.thebusinessadventure.com/programmamodules

 

In 90 dagen van Idee naar Lancering van je online programma

Ik laat je zien hoe je kunt starten met je online programma, zonder een groot publiek of mailinglijst en je eerste 1k per maand kunt verdienen, in 45 minuten per dag. 

BEKIJK GRATIS TRAINING
Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.