BEKIJK GRATIS TRAINING

Waar mag jij voor gaan staan? Dit realiseerde ik mij als coach.

Gisteren stelde ik mezelf de vraag, voor wie werk ik nu echt... waar word ik nu blij van en bij wie past ik nu het beste?
 
Dit zijn altijd lastige vragen, want daardoor stoot je ook de mensen af die hier niet bij horen.
 
Als Christelijke business coach kan ik prima mensen helpen van alle 'walks-of-life'.
Maar ik merk dat ik het verlangen steeds meer krijg om vrouwen te helpen om die droom, om die roeping die ze ervaren op hun leven om te zetten in een mooi bedrijf zodat deze vrouwen impact gaan hebben in de wereld om hen heen.
 
Ik denk dat we als christelijke vrouwen zo'n impact op de wereld kunnen maken, als we echt dicht bij ons hart blijven.
 
Er komt een moment dat je een switch maakt van.. 'dit kan ik goed', naar 'dit verschil wil ik maken'. Ik heb deze switch zelf ook ervaren.
 
Mijn eerste jaren als ondernemer deed ik veel dingen waar ik goed in was, verdiende ik leuk... en ik leerde veel. Maar ik wist dat ik iets anders op mijn leven had liggen.
 
Ik ervaar al jaren een de roeping om andere vrouwen te helpen met het ontdekken en tot bloei laten komen van hun roeping/purpose in hun leven, en ze te helpen om een mooi bedrijf te bouwen waarmee ze echt impact kunnen gaan hebben.
 
Natuurlijk kun je wel een bedrijf beginnen met wat je goed kunt of wat je op zich wel interessant vindt. Maar er komt altijd een moment dat je denkt.. is dit het nou?
 
De les die ik kon trekken is: Baseer je bedrijf dus niet op hoe snel jij rijk kunt worden, of hoe je iets kunt doen met wat je goed kunt.. maar bouw je bedrijf op hetgeen echt dicht bij je hart ligt. De boodschap die jij hebt, hoe jij mensen kunt helpen, is wat anderen echt nodig hebben. Bouw je bedrijf hierop!
 
Op deze manier maak je impact met wat je hebt gekregen en mag je ook gewoon goed geld verdienen. Hoe groter het bedrijf je kunt bouwen vanuit deze eerlijke plek, hoe meer mensen je kunt helpen.
 
Heb je het idee dat je nu iets doet wat niet 100% past bij jouw roeping of purpose?
Dan is het misschien tijd om mee te doen met Kickstart je Bedrijf. Hier bouwen we een bedrijf vanuit jouw purpose. www.thebusisinessadventure.com/groei

In 90 dagen van Idee naar Lancering van je online programma

Ik laat je zien hoe je kunt starten met je online programma, zonder een groot publiek of mailinglijst en je eerste 1k per maand kunt verdienen, in 45 minuten per dag. 

BEKIJK GRATIS TRAINING
Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.